23/5/11

Breus comentaris per anar fent boca.

Han quedat diverses mocions que es van aprovar en sessió plenària durant el passat mandat. Ara mateix penso en tres que haurien de revisar-se.

a.) La disposició de mitjans per tots els grups municipals (siguin o no del govern) perquè això ajudarà molt a la tasca dels càrrecs electes. Durant el passat mandat no se'ns va tractar com calia.

b.) El tema de treballar per disposar d'una escola de primària en cadascun dels nuclis de població.

c.) El pla per l'arranjament dels parcs infantils (hi ha un estudi fet pels serveis tècnics municipals); la moció es va aprovar per unanimitat.

S'acabat la majoria absoluta i, potser, el govern socialista buscarà acords estables o puntuals.

Independement d'aquesta circumstància, la resta de grups municipals no haurien de de desaprofitar la possibilitat d'auditar els comptes de l'ajuntament i, sobretot, obrir molt bé els calaixos per estalviar-se sorpreses tant si entren a formar part del govern com si en queden fora.

Seria fabulós poder-ho fer abans d'aprovar els pressupostos de 2012, el moment idoni per deixar de gastar una pila d'euros en retribucions de càrrecs electes; el primer dels gestos que la ciutadania reclama.

3 comentaris:

Punto de Union ha dit...

Tienes toda la razon espero que lo tengan en cuenta, como por ejemplo si el agua de Can Vals es potable, si se paga canon etc.

Silvestre Moreno ha dit...

Benvolgut Edgar,

Per la part que hem toca, des de la PAC es tindran en compte les propostes i opinions envers les coses publiques i la bona gestió del nostre Ajuntament. Creiem que tens un bagatge que no es pot perdre, i desitgen que facis suport i plantegis quelcom que sigui beneficiós pel treball dels nous regidors, els fa falta la guia, orientació i recursos de coneixement que teniu la gent que heu fet un servei al poble durant anys sense rebre res a canvi.
Jo per la meva part traslladaré aquestes propostes als companys per valorar-les i gestionar-les amb bona cura.

Silvestre Moreno

Edgar Ollés. ha dit...

Hola, Silvestre i Jose

Uns comentaris.

1.- Quan em vaig presentar, ho vaig fer perquè sabia que podria ser tan bon alcalde (no dic més bon alcalde per no ofrendre a ningú) com qualsevol dels que competien amb mí. Sota el risc d'equivocar-me, el sr. Reñé i el sr. Valls em semblen que poden ser millors alcaldes que el sr. Jo. Si tenim el millor alcalde possible,les persones del municipi en sortiran beneficiades (independentment a qui hagin votat)

2.- Sense oblidar-nos que no s'hi val tot i si es donen unes condicions mínimes, els caps de llista han d'aspirar a ser alcalde per respecte als seus votants.

3.- El que vulgui fer acció política honesta i en positiu ha de voler ser decisiu per incidir en el govern. N'hi ha quatre maneres:

a.) Governar en solitari,
b.) governar en coalició,
c.) donar suports puntuals a governs en minoria o
d.) imposar iniciatives que aprovi el ple des de l'oposició.

4.- Si hi ha pacte estable i aquest només s'explica per un repartiment de carteres i de retribucions (que serà el que perseguirà en Jo) deixarà en clara evidència a tothom que el signi i serà una nova estafa per la ciutadania.

5.- Una coalició de govern dóna molt més joc als partits de l'oposició que una majoria absoluta com la que teniem fins aquest any.

Apa, salutacions a tothom.

Queden sis mesos de 2011. Ajustar sous pot significar uns gens despreciables estalvis per aquest any 2011. Encara hi sou a temps.