15/6/11

Happy-flowers!

Us asseguro que no és veritat que la candidatura socialista s'hagi empassat un nou gripau fent-li bona cara al Sr. Serra i al sr. Corbalán, legítims càrrecs electes del "Partido Popular de Cataluña y de España por la gracia de Dios".

Les mostres de menyspreu de l'equip de govern socialista cap al sr. Serra  titllant-lo de demagog, perdedor i mentider eren, com diria Mourinho, "puro teatro"!.

Ara s'estimen, s'abracen i  es toquen! Això està molt bé!

Què contents i joiosos s'han de sentir els fills, familiars i amics amb aquest nou i repentí atac d'atracció que s'ha despertat entre els regidors socialistes i populars a Dosrius!

Ostres, que malpensat que sóc i he estat sempre! resulta que el sr. Jo i el sr. Serra es disfressen de llops i, en realitat, són ovelletes càndides i innocents.

Són més happy-flowers que els meus apreciats amics d'iniciativa!
Ara governaran sota el lema: "Fes l'amor i no la guerra" però no fumaran canutos ni es deixaran els cabells llargs perquè fa brut i, si una cosa no són les dretes espanyolistes, és deixades i brutes.

Les dretes espanyolistes, com el representans socialistes dosriuencs, són elegants, polits i fotogènics.

Total, que em sembla que el sector d'esquerra i catalanista de l'agrupació local del PSC (o li haurem de dir PSOE) no deu tenir massa poder de convicció. Però no passa res, perquè ara l'ajuntament es gestionarà com una empresa privada!

I la gent teòricament catalanista com el sr. Sagristà, demostraran el seu tarannà integrador, ajudant a aguantar la bandera de l'anticatalanisme que el PP oneja sempre per allà on va! Visca la coherència política i l'escala flexible de valors!.

12 comentaris:

JFG ha dit...

Bona tarda Edgar.
Només un aclariment funcional. Si no estic donat d’alta al Google ,no puc fer comentaris al teu blog?
Gracies per tot, i fins aviat

JFG ha dit...

Val.Ja ho he comprovat i es així. Jo si fos tu ho canviaria. Segur que es mes interessant.

Salut

Edgar Ollés. ha dit...

He canviat una opció que he trobat. Ara poden entrar-se comentaris anònims.

J.L.Rueda ha dit...

¡¡¡Dolent més que dolent! Que dirà la gent? ...
Que diguin el que vulguin que el JO ja esta content...
:-):-):-)

Anònim ha dit...

Corbalan, como votante del PP lo que quiero es que se cambie la bandera de la entrada por la de España que es el pais donde vivo.
Pepe

Anònim ha dit...

Tal com diu l’amic JL Rueda. Anem per parts.
Tal i com veig jo el tema PSC-PP es el següent: Aquí, o follem tots, o matem a la puta!!!
I han decidit follar tots.
Aquest sobtat atac de tendresa, no te rés que veure amb la política. Es la primavera home !!!.... sembla mentida que no te’n adonis!!!.
De fet fumar canutus i deixar-se els cabells llargs no ho faran. Igual es rapen el cap, es posen una túnica blanca, es compren una pandereta, i apa, a cantar el hare krishna.
Permetem que t’apunti una cosa. L’ajuntament de Dosrius, fa dotze anys que es gestiona com a una empresa privada, amb capital extern, i el seu conseller delegat es un perla de cuidado, que no para de fer pues en benefici propi. Segons he sentit, la darrera, una granja de cargols (per alló de la baba). De on creus que ha sortit la pasta per muntar-la?.
I una altre més. Si el Sr. Sagristà, (Hay sacrist, sacrist) es catalanista; jo soc la madre Teresa.

Visca Catalunya.

Anònim ha dit...

Benvolguda Mare Teresa si te vostè o algun conegut seu te proves de que la granja de cargols s'ha creat amb diners municipals el que ha de fer es anar a la policia i denunciar-ho. Tot ho altre son rumors malintencionats que no beneficien a ningú.
De totes maneres si tots dos socis de la granja el Sr. Jo i la sra Silvia treballen al ajuntament i els seus sous venen d'aquesta institució d'alguna manera es pot dir que la pasta per la granja surt del ajuntament al igual que la pasta per la meva casa sur de la empresa on treballo.

Anònim ha dit...

CUERNOS Y BABAS, MAL ASUNTO

JORDI FORT ha dit...

Em sembla molt bé lo de la granja de cargols. No cal informar-se massa per averiguar que aquests tipus de nogocis tenen un altissim index de fracàs.

Al Sr. anònim que demana la "bandera española" a l'entrada de l'ajuntament, li recomano el video que ha posat l'Albert LLop en el seu blog, per mi ha estat molt educatiu i clarificador.

Joan Farrerons ha dit...

Bon dia.
He vist el blog dels comentaris al blog del Jo. Si us plau. Feu-hi un cop d’ull.
Resulta que, segons el Sr. Jo, tots el que ens movem per aquí, no som gent normal, i valdria mes que no existíssim.
Que us sembla l’opinió que te el senyor alcalde d’aquest GRUPET de persones que som nosaltres?
M’agradaria molt saber que en penseu al respecte.
Salut

J.L.Rueda ha dit...

El único anormal es él, lo demuestra día a día. Y además de anormal es un cobarde, vamos que el personaje es una joya.

Anònim ha dit...

No hace falta ninguna denuncia para la fábrica de CARGOLS, que no veis que empiezan a tener la cara babosa.